Freja Popp som er indehaver af danseskolen POPP STUDIO, vil stå for en fælles opvarmning med masser af skøn musik til alle de friske løbere.

Sydhavsstafetten er i sin form inspireret af DHL-stafetten, som hvert år samler langt over 100.000 deltagere. Alle er velkomne uanset om I deltager som arbejdskollegaer, sportsforening eller vennegruppe. De vigtigste for os er, at I kommer for at røre jer og hygge sammen med os andre.

Sydhavsstafetten afvikles tirsdag den 11. juni 2024 (starten går kl. 17.30) med start og mål på Maribo atletikstadion. Der tilmeldes hold a 4 personer til stafetten, som er på 4 x 5 km. Start og mål foregår på Maribo Atletikstadion og ruten går igennem Maribo by og langs Maribosøerne. (se menupunktet “Ruten“.)

I år er der også mulighed for at deltage som gåhold. Læs mere under “Praktisk info

Kl. 17.00 Freja Popp vil stå for en fælles opvarmning for hele holdet for at sikre en god start på de 5 km.

Kl. ca. 20.00 er der afslutningen på løbet.

Efter afholdelse af selve løbet har de forskellige hold mulighed for at hygge sig sammen over en bid mad og noget at drikke. Der kan bestilles mad på forhånd i forbindelse med tilmeldingen. Drikkevarer kan købes på dagen. Det er også muligt selv at medbringe mad og drikke.

Målet i 2024 er, at der deltager mindst 2.200 løbere, samt selvfølgelig en masse tilskuere i form af kolleger, familie og venner.

Facebook-gruppen

Hvis du vil være sikker på at blive opdateret i forhold til alt vedrørende Sydhavsstafetten, vil vi anbefale jer at blive medlem af vores Facebookgruppe – I finder gruppen på dette link